UTÖKAD SERVICE FÖR LÅNTAGARNA
#

Det moderna inpasseringssystemet under obemannade timmar i biblioteket

Lyngsoe’s Access Mate™ system tillåter biblioteken att utöka servicetimmarna för låntagarna utan att förlänga arbetstimmarna för personalen.

Lyngsoe Access Mate™

UTÖKAD SERVICE FÖR LÅNTAGARNA

Lyngsoe’s Access Mate™ system tillåter biblioteken att utöka servicetimmarna för låntagarna utan att förlänga arbetstimmarna för personalen. Integration med bibliotekssystemet och larmsystemet, möjliggör att dörrar kan låsas upp och öppnas för låntagarna genom ett enkelt schemaläggningssystem som är inkluderat i programvaran. När låntagarna besöker biblioteket under obemannad öppettid, möjliggör pekskärmsvarianten i den robusta Access Mate™ panelen, informativa meddelande för att förbättra låntagarens upplevelse genom kommunikation med texter och bilder. Både tangentbords- och pekskärmsvarianten möjliggör identifikation med pinkod vid inpassering.

FRAMTIDSSÄKRAD SKANNER & INBYGGD SÄKERHET

Den integrerade skannern finns i ett antal olika val, skanning av 2D koder eller skanning direkt från en smartphone. Om identifikation av låntagaren sker med lånekort och pinkod eller smartphone och pinkod, kontrollerar Access Mate™ med bibliotekssystemet innan öppning av lås sker. Det sparas automatiskt en rapport med statistik på en PC. Access Mate™ integreras med befintligt fastighetslarm och med belysningssystemet och det kan väljas ett antal övervakningskameror och högtalare med de fördefinierade meddelanden som valts, vilket möjliggör en perfekt anpassning till det unika bibliotekets utformning och behov.

Vill du veta mer?

Om du vill ha mer information är det bara att mejla oss så tar vi kontakt med dig.